Varia

Deurpanelen

Voor elke voordeur de geknipte voordeur! Kies wat het beste bij uw stijl past. Strak modern? Onopvallend en klassiek? Of sfeervol en romantisch in de pastoriestijl

catalogius

Garagepoorten

Hörmann garagepoorten

Van klassieke kantelpoorten en rolpoorten tot verticale en zelfs horizontale sectionaal- poorten zijn verschillenden modellen beschikbaar. Gespecialiseerd in de plaatsing van garagepoorten zorgen wij steeds voor een oplossing op maat.

Ventilatie

Renson Verluchtingen

Ventileren: voor u en uw woning!

Continu en gecontroleerd ventileren is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te garanderen.

Een slecht binnenhuisklimaat kan zorgen voor ademhalingsproblemen, een droge keel, oogirritatie, hoofdpijn, allergieën, concentratieverlies, energietekort of slaperigheid. Een teveel aan vocht in huis kan op zijn beurt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich meebrengen. Daarom is het uitermate belangrijk om grondig en op regelmatige basis te ventileren. 

Screens/Rolluiken

Rolluiken VS Screens

Rolluiken:

Volledige privacy, zicht naar buiten valt helemaal weg, extra barrière tegen inbraak, thermisch en akoestisch isolerend, berperkt aantal m².

Screens:

Beperkte inkijk, gedeeltelijk behoud van zicht, grote opervlaktes mogelijk, geen extra beveiligingsmaatregel tegen inbraak, geen extra thermische of akoestische isolatie.

 

 

Accessoires

 

 

Bij het juiste schrijnwerk horen de gepaste accessoires.

Uw bijpassende brievenbus of sierdeurtrekker naar keuze.